"Evropski put Crne Gore nema alternativu"

Konatar: Ako URA stoji iza Fon Kramon, ko stoji iza Pak?

"Hvala našim evropskim prijateljima u razobličavanju pogubne politike DPS i njihovog predsjednika"

14108 pregleda 34 reakcija 18 komentar(a)
Konatar, Foto: GP URA
Konatar, Foto: GP URA

Građanski pokret URA promoviše evropske vrijednosti i garant je puta Crne Gore u Evropsku uniju, kazao je poslanik te partije Miloš Konatar.

On se zahvalio evropskim prijateljima "u razobličavanju pogubne politike DPS i njihovog predsjednika".

"Evropski put Crne Gore nema alternativu. Crna Gora u EU 2025", napisao je Konatar na Tviteru odgovarajući na navode poslanika DPS-a Branka Čavora.

Čavore je ranije saopštio da se "iza zabluda i manipulacija evropske poslanice Viole fon Kramon krije se Građanski pokret (GP) URA".

Fon Kramon je ocijenila da odluka Evropske unije (EU) da ne pomogne Crnoj Gori u otplati zaduženja prema Kini, nije mudra.

"Molim poslanika Čavora ili bilo koga iz DPS-a da nam kažu, ako GP URA stoji iz poslanice njemačkih Zelenih u Evropskom parlamentu Viole fon Kramon injenih ocjena da su "korumpirani lideri, kao što je Đukanović eksploatisali Crnu Goru", ko stoji iza Doris Pak?", naveo je Konatar.

Pak, predsjednica žena Evropske narodne partije, kazala je da bi Evropska unija trebalo da spriječi da Crna Gora izgubi dio svoje i evropske obale zbog duga prema Kini.

"EU nije spriječila Đukanovića kad je taj idiotski projekat dat Kini; sad bi EU trebalo svim sredstvima izbjeći da Crna Gora izgubi dio svoje/naše evropske obale", objavila je Pak na Tviteru.