"ne zna svoja ovlašćenja niti ingerencije"

Barjaktari: Dabović nije dorastao funkciji na koju je zalutao, DPS-u i u Ulcinju dolazi politički kraj

"Trenutni i slučajni predsjednik Opštine biće predsjednik sa najkraćim stažom u novijoj istoriji"

10452 pregleda 218 reakcija 4 komentar(a)
Barjaktari, Foto: Privatna arhiva
Barjaktari, Foto: Privatna arhiva

Predsjednik Opštine Ulcinj Aleksandar Dabović nije dorastao funkciji na koju je zalutao, saopštio je danas Omer Bajraktari, predsjednik Opštinskog odbora Građanskog pokreta URA Ulcinj.

"U pozitivnoj atmosferi koja vlada među građanima i privrednicima Ulcinja tokom ove rekordne turističke sezone jeste i činjenica da Demokratskoj partiji socijalista (DPS) i u ovoj opštini dolazi ubrzano politički kraj. Druga pozitivna vijest, u političkom smislu, jeste da će trenutni i slučajni predsjednik Opštine biti predsjednik sa najkraćim stažom u novijoj istoriji. I pored toga tužno je da i prolazni predsjednik Dabović ne zna svoja ovlašćenja niti ingerencije pa tako licemjerno traži od drugih da čiste grad. Ne zna predsjednik da je DOO Komunalne djelatnosti zaduženo za čistoću, a Komunalna policija za očuvanje komunalnog reda", istakao je Barjaktari reagujući na jučerašnju izjavu Dabovića koji je član DPS.

Barjaktari je dodao da je "očigledno da predsjednik živi u svom Facebook svijetu dok je stanje u gradu neuredno".

Aleksandar Dabović
foto: URA Ulcinj

"Nikada komunalni red, čistoća, buka, nelegalni objekti, parkinzi, vodosnabdijavenje, nijesu bili na ovakvom niskom nivou. Ali, to je i očekivano od kadrova DPS koji su 30 godina uništavili našu opštinu. Nema većeg cinizma nego kada neko iz DPS pomene Valdanos ili Solanu koji predstavljaju pečate vaših nepravdi prema građanima Ulcinja. Znamo takođe da Vam je žao što je ova turistička sezona nadmašila sva očekivanja, zato se javno vi iz DPS zalažete da se zatvorimo kao što ste nas zatvorili prošle godine. Nemojte da budete toliko licemjerni da se kitite tuđim rezultatima, jer ste vi najmanje zaslužni za ovu sezonu. Jer, da ste se bavili turističkom sezonom ne bi sve vaše pripreme bile krpljenje četiri rupe, jer toliko ste uradili za ovu sezonu", kazao je Barjaktari, saopšteno je iz GP URA.

Barjaktari je poručio Daboviću da ne brine za projekte kao što su kino sala, škola, bulevar, vodosnabdijevanje ili otpadne vode.

"Dokazali ste da ste nedorasli za njihovu realizaciju, pa će neko drugi brzo da ih realizuje", zaključio je Barjaktari.

Preporučujemo za Vas