"RADIMO NA STVARANJU BOLJIH USLOVA ZA ŽIVOT GRAĐANA"

Muratović odgovorio URA: Opozicionu krizu riješite povratkom u institucije

Muratović je savjetovao URA-i da prestanu da, kako je naveo, umišljaju i izmišljaju, već da opozicionu krizu riješe povratkom u institucije sistema i "rade posao za koji ih građani svakog mjeseca plaćaju"
394 pregleda 3 komentar(a)
Boris Muratović, Foto: Screenshot (YouTube)
Boris Muratović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 15.10.2017. 18:36h

Demokratska partija socijalista (DPS) pozvala je Građanski pokret URA da opozicionu krizu riješe povratkom u institucije sistema i da, kako su saopštili, rade posao za koji ih građani plaćaju.

Iz URA-e su ranije danas ocijenili da Crna Gora na političkom planu nikad nije bila u težoj situaciji, i naveli da je nelegitmna vladajuća većina na svakom polju uspjela samo da unazadi državu.

"Gospodo iz URA-e, svaki put kada pročitamo vaše saopštenje nalazimo se pred teškom dilemom da li da odgovaramo i na taj način legitimišemo ogromnu količinu besmislica i neistina kojim vaša saopštenja obiluju. Ipak, budući da smo odgovorna partija, imamo obavezu da vam repliciramo kako bi smo spriječili da čašica anonimusa obmanjuje crnogorsku javnost“, naveo je u reagovanju Boris Muratović iz nikšićkog DPS-a.

On je poručio da je Vlada legitimna, jer je izabrana sa više od 190 hiljada glasova građana Crne Gore, i kazao Skupština radi svoj posao odgovorno i savjesno, trudeći se da opravda povjerenje koje su joj građani dali na izborima.

"Sistem funkcioniše i svakodnevno radimo na stvaranju sve boljih uslova za život građana“, rekao je Muratović.

On je savjetovao URA-i da prestanu da, kako je naveo, umišljaju i izmišljaju, već da opozicionu krizu riješe povratkom u institucije sistema i "rade posao za koji ih građani svakog mjeseca plaćaju".

"Možda tada i budete u prilici da dostignete cenzus i prestanete da budete partija od pola mandata“, dodao je Muratović.