Prve Murinjove poruke: Dobićete strast, bićemo bolji nego što smo sada

"Igrati protiv Totenhema je uvijek bilo teško i lijepo. 'Vajt hart lejn' je bio mjesto gdje sam odlazio sa strašću i sa poštovanjem. Uvijek sam govorio biranim riječima o potencijalu ovog kluba i kvalitetu igrača", kazao je Murinjo
3467 pregleda 0 komentar(a)
Murinjo na prvom treningu
Murinjo na prvom treningu

Žoze Murinjo je čekao pravi izazov i dočekao ga.

Od danas je trener Totenhema i kako kaže - ne može da bude srećniji nego što jeste.

"Šta mogu da obećam? Strast - u poslu i za moj klub. Privilegija je kada trener dođe u klub i osjeti sreću što ima tim kakav imam ja. Nemam riječi da opišem kako se osjećam, ali imam riječi da ponovim sve što sam o Totenhemu pričao posljednjih godina, kao protivnik", rekao je Murinjo u intervjuu za klupsku televiziju.

"Igrati protiv Totenhema je uvijek bilo teško i lijepo. 'Vajt hart lejn' je bio mjesto gdje sam odlazio sa strašću i sa poštovanjem. Uvijek sam govorio biranim riječima o potencijalu ovog kluba i kvalitetu igrača", kazao je Murinjo.

Murinjo je posebno impresioniran mlađim selekcijama Totenhema i novim fudbalskim kompleksom.

"Kada kažete da je novi stadion lijep - skromni ste. Ovo je najbolji stadion na svijetu, a cijeli trening kamp je nešto što nema nijedan klub. Klupska akademija radi na vrhunskom nivou i proizvodi talente koji su potrebni ekipi".

Totenhem je trenutno 14. u Premijer ligi...

"Naš cilj je pobjeda u narednom meču, pa u narednom, pa u narednom... Vidjećemo gdje ćemo stići, ali sigurno ćemo biti bolji nego sada", kazao je Murinjo, koji će debitovati u subotu protiv Vest Hema.

Bonus video: