Mađari držali čas fudbala Zeti

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

maccu_picchu

11-07-2019 22:45h
A postenije je ne igrat no ovako igrat! Ako ne mozes, ne umijes parkiras autobus ispreg gola, primis gol dva i dostojanstveno ispdnes, a ne kao neznalice poslednje!

centarfor

11-07-2019 23:24h
Uplatili nede na golove sto posto..namjesteno pp3+ i 6+..pih

prifudbalu

12-07-2019 10:08h
Trenerska za sportsku subotu: ,, cilj nam je EVROPA,, e ova vam evropa pa evropajte. Odavno evropa ne muti dojcerice po bifeima, nego Rad edukacija Rad edukacija Rad

LukaVucinic95

12-07-2019 13:49h
Jos jedan dokaz da ni jedan igrac iz domaće lige ne smije biti pozvao u reprezentaciju. Sta bi bilo da su igrali protiv Barselone, 25 golova bi primili. Domaći treneri treba da idu na edukaciju u Španiju, Nemacku, Holandiju, Italiju... da KOPIRAJU RAD od najmlađih selekcija do najstarijih. Kakva sramota. I trener i igraci treba da se oproste od fudbala, ako imaju i malo morala.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: