Benzema za De Heu?

De Hei, kojeg želi Real, ističe ugovor narednog ljeta, pa bi mogao biti dio transfera Karima Benzeme u Mančester junajted
1 komentar(a)
Karim Benzema, Mundijal, Francuska, Foto: Reuters
Karim Benzema, Mundijal, Francuska, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.06.2015. 20:05h

Mančester juanjted, tačnije trener "đavola" Lui van Gal želi u centru napada igrača koji postiže puno golova. Real Madrid po svaku cijenu želi na golu Davida de Heu, golmana Mančester junajteda.

U želje Van Gala uklapa se Karim Benzema, napadač Reala, a cijena za koju bi ga pustio Real je 55 miliona eura. Mančester junajted bi dio tog novca mogao da "prebije" slanjem De Hee u suprotnom smjeru, ali samo pod uslovom da sjajni španski golman odbije da produži ugovor sa "đavolima".

Ukoliko De Hea odbije novi ugovor, Mančester junajtedu ne preostaje ništa drugo nego da jednog od najboljih svjetskih golmana uputi put Madrida, kako narednog ljeta ne bi morali da ga puste bez obeštećenja. Britanski "Telegraf", prema izvorima iz slavnog mačesterskog kluba, tvrdi da "đavoli" ne žele se odreknu De Hee, ali ako izrazi želju da ide, neće sačekati narednu godinu kako bi otišao bez obeštećenja.

Bonus video: