Čeh ne mora na operaciju, ali nastup u Pragu neizvjestan

"Mislim da će sve zavisiti od toga kako će mi maska stajati, da li će omemetati kompletan pregled terena. Vidjećemo", napisao je Čeh.
0 komentar(a)
čeh, Foto: Reuters
čeh, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.11.2011. 19:14h

Nastup golmana Čelzija Petra Čeha u prvom meču baraža 11. novembra protiv Crne Gore i dalje je pod velikim znakom pitanja.

Najveći adut reprezentacije Češke slomio je u nos na meču Premijer lige protiv Blekburna u subotu, i još se nije priključio reprezentaciji jer mu doktori nisu dali zeleno svijetlo da poleti u Prag.

"Operacija neće biti potrebna, ali šanse da li ću nastupiti ili ne i dalje su jednake. Definitivna odluka biće donijeta kada doputujem u Prag i ne bih da prognoziram unaprijed", napisao je Petr Čeh na svom sajtu.

Šanse su, dakle 50:50. Čeh čeka specijalnu masku koja će biti urađena u Milanu i koju će, u slučaju da nastupi, nositi zajedno sa maskom koja mu već nekoliko sezona štiti glavu.

"Mislim da će sve zavisiti od toga kako će mi maska stajati, da li će omemetati kompletan pregled terena. Vidjećemo", napisao je Čeh.

Selektor Češke Republike Mikal Bilek ranije danas izjavio je danas u toku dana da "misli da će Čeh biti spreman".

"Za Petra ove utakmice neće biti previše ugodne, i zbog činjenice da Crna Gora ima dosta visokih igrača. Biće pod velikim opterećenjima, ali ja vjerujem u njega", kazao je Bilek, uz napomenu da neće da očajava, jer ima još dva golmana na raspolaganju (Jaroslav Drobni i Jan Laštuvka).

Bonus video: