Jovetić: Moj najbolji momenat u Sitiju

"Mnogo sam srećan sam zbog Jovetića. Zaslužio je ove golove", kazao je nakon pobjede nad Liverpulom (3:1) trener Sitija Manuel Pelegrini
25 komentar(a)
Jovetić, Foto: Beta/AP
Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.08.2014. 22:13h

Tek je drugo kolo Premijer lige, a Mančester siti već sije strah među konkurentima, zahvaljujući Jovetiću!

Crnogorski napadač postigao je dva gola u velikoj pobjedi nad Liverpulom (3:1), jednim od najvećih konkurenata u trci za titulu prošle sezone.

"Igrali smo sjajno. Da li je ovo moj najbolji momenat u Sitiju? Definitivno, jer ih nije bilo mnogo lijepih prošle sezone, zbog čestih povreda", rekao je Jovetić nakon meča.

Dileme, naravno, nije bilo - 24-godišnji napadač proglašen je za igrača utakmice.

"Želim samo da dam sve od sebe kako bih pomogao timu da osvoji drugu uzastopnu titulu. Teško je zadržati mjesto u timu u ovakvoj ekipi, konkurencija je paklena, ali ja ću dati sve od sebe. Pa neka trener odluči".

A Manuel Pelegrini je odlučio i prije početka sezone. Jovetićevi golovi za njega nisu iznenađenje.

"Prošle godine baš nije imao sreće, doživio je mnogo povreda i nikako nije uspijevao da veže dvije-tri utakmice. Bio je veoma strpljiv i vrijedno je radio kako bi se vratio. Kupili smo ga jer je veoma dobar igrač, bio je veoma dobar na pripremana i srećan sam zbog njega. Zaslužio je ovo", kazao je čileanski trener.

Jovetić je odigrao perfektnu utakmicu, ne samo zbog golova. U svakom potezu je pokazivao majstorstvo, u svakom duelu se vidjela moć...

Bonus video: