LIVE BLOG Bombe: Real dovodi vezistu Liverpula, Dibala i Kutinjo idu u London

Pratite sa nama posljednja dešavanja i glasine na "fudbalskoj pijaci"
13781 pregleda 1 komentar(a)
Runi, Foto: AP
Runi, Foto: AP
Ažurirano: 06.08.2019. 20:40h

Pratite sa nama posljednja dešavanja i glasine na "fudbalskoj pijaci".

Đanluka di Marcio, novinar italijanskog "Skaja", javlja - Totenhem ima dogovor sa Juventusom za Paula Dibalu. Nudi 70 miliona eura.
U toku su pregovori sa Argentincem.
Mediji iz Južne Amerike javljaju - vezista Reala je Fabinjo!
Navodno, Brazilac iz Liverpula dolazi za 65 miliona eura, plus deset na ime bonusa.
Potpisaće ugovor na pet godina, za 7,5 miliona godišnje.
Nakon što je "L'ekip" javio da je Kutinjo na pragu Arsenala, "Skaj" je uzvratio informacijom da je najbliži Totenhemu.
Riječ je u oba slučaja o jednogodišnjoj pozajmici.
Brazilac Danilo je došao u Torino. Razmjena na relaciji Juve - Siti je pri kraju.
U redove prvaka engleske stiže Žoao Kanselo, a "građani" će italijanskom klubu platiti i 30 miliona eura.
Darko Lazović je i zvanično novi fudbaler Verone.
Loren Košjelni je i zvanično prešao iz Arsenala u Bordo.
Zvanično - Vejn Runi je od januara član Derbija.
Bomba iz Francuske - Filipe Kutinjo napušta Barselonu i ide u Arsenal.
Vijest je objavio "L'ekip".
Vejn Runi će pojačati Derbi Kaunti u ulozi igrača-trenera u januaru, jer želi da završi sezonu u SAD sa Di Si Junajtedom, rekao je za Skaj sports vlasnik Derbija, Mel Moris.
On je kazao da će Runi biti prevashodno igrač, ali i da želi da stekne trenersko iskustvo.
Presudan je, kako je rekao Moris, bio njegov odnos sa menadžerom Filipom Kokuom, kojeg iskusni engleski fudbaler izuzetno cijeni.
Skaj sports je ranije prenio da je Runi stigao u trening kamp Derbi Kauntija i da je će vjerovatno već danas biti predstavljen kao pojačanje ekipe iz Čempionšipa.

Minhenski Bajern obnovio je interesovanje za fudbalera Real Madrida Gereta Bejla nakon što je Velšaninu propao transfer u kineski Đangsu Suning, prenosi list AS.

Bavarski klub spreman je da pošalje ponudu koja bi zadovoljila obje strane, a u cijelom poslu učestvuje i gigant sportske opreme Adidas.

Real Madrid će još jednom, posljednji put ovoga ljeta, pokušati da dovede Pola Pogbu, tvrdi Marka.

Zvijezdu Mančester junajteda dovode u vezu i sa povratkom u Juventus, a italijanskom velikanu, baš kao i Madriđanima, posao otežava činjenica da bi Junajted zamjenu za Francuza morao naći do četvrtka, kada se završava prelazni rok u Engleskoj.

Fudbalska "pijaca" u Italiji i Španiji traje do 2. septembra.

Francuski klub Lil potvrdio je dolazak turskog reprezentativca Jusufa Jazićija iz Trabzona.
Jazići se ovog ljeta spominjao kao moguće pojačanje najvećih engleskih klubova, a sa Lilom je potpisao ugovor do 2024. godine.

Tomas Tuhel ima pet mjeseci da ubijedi čelnike Pari Sen Žermena da je pravi čovjek za ulogu trenera "svetaca", piše L'ekip.

Njemac je PSŽ-u u prethodnoj sezoni donio još jednu titulu prvaka, a sada se ponovo mora dokazati u klubu koji već neko vrijeme želi da se "okiti" i titulom prvaka Evrope.

Bojan Krkić i Stouk su sporazumno raskinuli saradnju, godinu dana prije isteka ugovora, prenosi Skaj sports. Krkić je od 2014. bio igrač Stouka, koji ga je slao na pozajmice u Majnc i Alaveš.

Loran Košelni stigao je u Francusku, kako bi odradio medicinske preglede u Bordou. On u redove francuskog prvoligaša dolazi iz Arsenala u transferu teškom oko 5 mliona eura.

Mauro Ikardi nije u planovima Antonija Kontea i Inter je poručio Argentincu da što prije potraži novu sredinu, prenosi Gazeta delo Sport.

Konte je u očajničkoj potrazi za novim napadačima koji bi se savršeno uklopili u njegov sistem igre u formaciji 3-5-2, a Edin Džeko i Romelu Lukaku se najčešće pominju kao moguća rješenja.

Vejn Runi je sletio na Hitrou aerodrom u Londonu, a u Engleskoj je kako bi dogovorio prelazak u Derbi Kaunti, prenosi Skaj sports. U ekipi iz Čempionšipa bi postao trener-igrač.

Ako pregovori budu uspješni, Runi bi mogao biti potvrđen kao novi član ekipe već danas.

Novinari su ranije upitali menadžera Derbija Filipa Kokua očekuje li dolazak iskusnog engleskog fudbalera.

„Ne mogu ništa da vam kažem. Radimo naporno kako bismo kompletirali tim. U svijetu fudbala ne možemo ništa da komentarišemo dok posao ne bude gotov“, kazao je Koku.

Mančester junajted se nada kako bi do četvrtka, odnosno kraja prelaznog roka u Engleskoj, mogao dovesti zvijezdu Totenhema, Kristijana Eriksena, prenosi Dejli mejl.

Juventus, Real i Atletiko Madrid će takođe učiniti sve da ubijede Danca da se preseli sa Ostrva, a Totenhem da ga proda za "sniženu" cijenu od 50 miliona funti nakon završetka prelaznog roka u Engleskoj, tvrdi britanski list.

Sparsi navodno ponovo pokušavaju da ubijede Danca da potpiše novi ugovor, pošto mu sa aktuelni ugovor sa londonskim timom ističe na ljeto 2020.

Uprava Intera u ponedjeljak se sastala sa predstavnicima Edina Džeka, prenose italijanski mediji.
O potencijalnom prelasku fudbalera Rome na San Siro govori se već nekoliko mjeseci, ali, kako saznaju italijanski mediji, problem pravi rimski klub, koji zahtijeva 20 miliona eura.
Ipak, u ponedjeljak su agenti Džeka bili na još jednom sastanku u Milanu.
Reprezentativac Bosne i Hercegovime ima ugovor sa Romom do 30. juna 2020. godine.

Bonus video: