Možemo da pobijedimo svakog u "Areni"

Partizan dočekuje Efes pilsen u paklu "Arene", Olimpijakos mora da se vadi protiv Žalgirisa u Kaunasa
56 pregleda 0 komentar(a)
Partizan, Foto: BETA
Partizan, Foto: BETA
Ažurirano: 26.01.2011. 14:11h

Za najbolje evropske timove nema odmora, danas i sjutra odigraće mečeve 2. kola Top 16 faze. Pažnju privlači gostovanje Efes pilsena u Beogradu, Barselone u Ljubljani i Olimpijakosa u Litvaniji. Mečeve ovog kola najavljuje Vladimir Lučić, krilo Partizana.

Kaha laboral - Litvos ritas

Kaha u posljednje vrijeme ne blista u domaćem šampionatu, ali mislim da je apsolutni favorit u meču sa Litvosom i očekujem siguran trijumf.

Panatinaikos - Unikaha

Panatinaikos je daleko kvalitetnija ekipa, Željko Obradović ima dužu klupu, i vjerujem da će domaćin lako da slavi.

Makabi - Lotomatika

Veoma teško je igrati u Tel Avivu, radi se o “vrućem” terenu. Takođe, Makabi je bolja ekipa i to bi trebalo da presudi.

Olimpija - Barselona

Olimpija je bila najprijatnije iznenađenje prvog dijela Evrolige i na svom terenu može svakog da dobije. Međutim, ne vjerujem da će aktuelni prvak Evrope dozvoliti bilo kakvo iznenađenje.

Partizan - Efes pilsen

Efes je favorit, ali pred punom “Arenom” očekujem da pružimo više od maksimuma i da stignemo do pobjede.

Montepaski - Real

Montepaski nije ista ekipa sa i bez Boa Mekejleba, koji je bio motor tima. Ako Italijani žele da ostanu u trci za četvrtfinale, moraće da dobiju.

Žalgiris - Olimpijakos

Olimpijakos nakon poraza od Fenerbahčea na svom terenu nema prava na kiks. Žalgiris je nezgodan na svom terenu, ali sam siguran u trijumf Pirejaca.

Fenerbahče - Valensija

Fener igra sjajno ove sezone, dobio je u prvom dijelu Barselonu u gostima, sada i Olimpijakos. Favoriti su protiv Valensije iako Španci od dolaska Svetislava Pešića igraju dobro.

Raspored

Danas - Grupa E: Kaha laboral - Litvos ritas (20.45). Grupa G: Partizan - Efes pilsen (20.45), Montepaski - Real (20.45). Grupa H: Žalgiris - Olimpijakos (18.45).

Sjutra - Grupa E: Panatinakos - Unikaha (20.45). Grupa F: Makabi - Lotomatika (20), Olimpija - Barselona (20.45). Grupa H: Fenerbahče - Valensija (20.45).

Bonus video: