Niko ne voli Nejmara

- Odjednom je došao i počeo da me vrijeđa, nije prestajao. Istina, nisam ga ništa razumio, ali sam shvatio o čemu se radi - rekao je 19-godišnji Nejmar
0 komentar(a)
Nejmar, Foto: REUTERS
Nejmar, Foto: REUTERS
Ažurirano: 04.07.2011. 15:22h

Brazil je prije dvije noći igrao samo neriješeno (0:0) protiv Venecuele u Kupu Amerike, a glavna zvijezda utakmice u La Plati je bio mladi fudbaler Santosa Nejmar.

Publiku je u prvom poluvremenu oduševio sa nekoliko sjajnih poteza, ali to je izgleda samo revoltiralo selektora Venecuele Sezara Farijasa. Tako makar tvrdi Nejmar, koji je rekao da se u poluvremenu obračunao sa selektorom protivnika. Sve se to odigralo u tunelu kada su igrači odlazili ka svlačionicama.

- Odjednom je došao i počeo da me vrijeđa, nije prestajao. Istina, nisam ga ništa razumio, ali sam shvatio o čemu se radi. Potom je došao selektor Manolo Meneses i onda je počela mnogo žustrija rasprava - rekao je 19-godišnji Nejmar.

Fudbaler Santosa je potom pričao o razočaravjućem remiju u prvom susretu na Kupu Amerike.

- Nije normalno da odigramo neriješeno protiv Venecuele. Ipak smo mnogo bolji tim i morali smo da pobijedimo. Moramo da se izdignemo iz problema u kojima se nalazimo - kazao je Nejmar.

Bonus video: