Olimpijakos želi Grbića i Đorđevića u tandemu

"Grci bi to petka trebalo da nam odgovore za Grbića i Đorđevića" kaže Ilija Rađenović, sportski direktor Mogrena
64 pregleda 0 komentar(a)
Petar Grbić, Foto: Zoran Đurić
Petar Grbić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 13.06.2011. 23:54h

Mogren bi mogao bi da napravi veliki posao u predstojećem prelaznom roku, da “unovči” čak dvojicu talentovanih fudbalera.

Domaćoj javnosti već je poznato da je Petar Grbić na meti Olimpijakosa, sportski direktor grčkog giganta Darko Kovačević odgledao je kapitena Budvana u nedavnom finalu Kupa protiv Rudara.

Grci su, međutim, ozbiljno zainteresovani i za omladinskog reprezentativca Luku Đorđevića, koji je sredinom aprila ostavio dobar utisak na kampu PSV-a.

Zvanični pregovori između našeg i grčkog šampiona idu u dobrom smjeru, tako da neće biti iznenađenje ukoliko uprava Budvana napravi veoma atraktivne transfere.

Interesantno da je nekadašnji vezista Zete Miloš Marić na ljeto 2004. godine sa Trešnjice otišao u Olimpijakos, što je i tada bila prava bomba u domaćim fudbalskim okvirima

"Čekamo do petka vijesti iz Olimpijakosa, Grci bi to tada trebalo da nam odgovore za Grbića i Đorđevića" potvrdio je Ilija Rađenović, sportski direktor Mogrena.

Budvani planiraju i pojačanja, a prva želja uprave “žutih” je bivši fudbaler Zete i uzbekistanskog Pahtakora, doskorašnji vezista Dečića Darko Marković.

Za sada je izvjesno i da će nekoliko igrača napustiti Lugove...

"Ugovori su istekli Ajazdinu Nuhiju, Goranu Jovanoviću i Ivanu Janjuševiću, a klub im neće nuditi produžetak saradnje" kazao je Rađenović.

Budvani u petak počinju pripreme za novu sezonu i predstojeći izazov u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Naš šampion ove godine kreće od drugog kola kvalifikacija (prvi mečevi igraju se 12. i 13. jula, a revanši sedam dana kasnije).

Bonus video: