Petrovac želi da nastavi pobjedničku seriju

"Lovćen je pokazao da posjeduje kvalitet, dobro poznajemo Cetinjane i znamo da su izuzetno opasni iz kontranapada", istakao je Siniša Graovac, kapiten Petrovca.
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.08.2011. 08:28h

Dobar i kvalitetan rad u pripremnom periodu, Petrovčani su valorizovali na najbolji mogući način. Dva trijumfa u prva dva kola daju za pravo izabranicima Milorada Malovrazića da se nadaju novom povoljnom rezultatu na domaćem terenu. Nastupi Mihailovića i Nikezića još uvijek su pod znakom pitanja zbog povreda, a svi ostali igrači su spremni i maksimalno motivisani da se novom trojkom zadrže na čelu tabele.

"Zadovoljni smo igrom i rezultatima iz prethodna dva kola, ali nas ti trijumfi ne mogu i ne smiju zavarati. Lovćen je pokazao da posjeduje kvalitet, dobro poznajemo Cetinjane i znamo da su izuzetno opasni iz kontranapada".

"Želimo da nastavimo pobjedničku seriju, iako ni ovoga puta nećemo nastupiti u kompletnom sastavu. Vjerujem da će prethodni dobri rezultati dovesti i publiku na tribine, jer nam je njihova pomoć neophodna", istakao je Siniša Graovac, kapiten Petrovca.

Fudbaleri Lovćena u Petrovac idu samo sa jednom nadom, da će se i sa ovog gostovanja, kao i iz Pljevalja vratiti neporaženi, i najmanje sa jednim bodom.

Trener Cetinjana Marko Marković kaže da veoma respektuje ekipu Petrovca, ali da bez obzira na njihovu prednost domaćeg terena, u meč ulaze sa ciljem da osvoje sva tri boda, a ne da se brane.

"Sigurno je da nas očekuje jako težak meč. Ekipa Petrovca se pojačala ove sezone, a u kakvoj su formi možda najbolje pokazuje činjenica da su u dosadašnja dva kola osvojili maksimalan broj bodova".

"Moji momci u Petrovac idu s namjerom da igraju fudbal, da igraju otvoreno i da se nadigravaju sa protivnikom. U prvom kolu gostovali smo ekipi Rudara i uspjeli da ostanemo neporaženi, tako da se nadam da danas protiv Petrovca možemo da osvojimo sva tri boda", kazao je Marković.

Bonus video: