Podgoričanka Mihajloviću poslala emotivnu poruku: Prije 19 godina omogućio si mi život... - Vijesti.me
PODRŠKA ZA MIHU

Podgoričanka Mihajloviću poslala emotivnu poruku: Prije 19 godina omogućio si mi život...

Proslavljeni srpski fudbaler i trener je prije dva dana objavio da boluje od leukemije

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović (Foto: Shutterstock)

Mlada Podgoričanka Nikolina Radunović poslala je emotivnu poruku srpskom treneru Siniši Mihajloviću, čovjeku koji joj je prije 19 omogućio da preživi.

Mihajlović je Nikolini tada finansirao operaciju srca.

Proslavljeni srpski fudbaler i trener je prije dva dana objavio da boluje od leukemije.

Podgoričanka je post na Facebooku posvetila upravo Mihajloviću: 

"Jutro, 13. jul 2019. godine... Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. 'Bolestan je', kažu, 'vodi životnu borbu'. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovjek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu", piše Radunovićeva i nastavlja:

"Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše. Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Volela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu tvoju pobjedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo... U nadi da te neće uskratiti za svoju milost... U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola vijeka".

Poruke podrške stižu popularnom Mihi sa svih strana Iako je pred njim težak period, Mihajlović je smogao snage da se prijateljima i bivšim rivalima obrati preko stranica Gazete. On je napisao otvoreno pismo i na emotivan način prikazao šta je sve preživio u prethodnih nekoliko dana.


Vidi sve komentare