Prvijenac Škuletića (video)

Mladi napadač Petar Škuletić postigao prvijenac u dresu Zete. Golman Barana Mileta Radulović završio utakmicu u devetom minutu, nakon sudara sa Milošem Krkotićem
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.03.2011. 18:18h

Zeta je upisala tri boda na svom terenu protiv OFK Bara (2:0) - prvijenac u dresu domaćina postigao je mladi Škuletić, dok je povratnik Knežević postavio konačan rezultat.

Meč je bio od starta otvoren, ali je nakon interesantnog prvog dijela, tempo opao u neuporedivo lošijem nastavku. Domaćin je “pritisnuo” na početku, a Škuletić i prije vodećeg gola priprijetio - u 4. minutu novi napadač Zete šutirao je sa distance, dok je dva minuta kasnije zatresao stativu.

Barani su u 9. minutu ostali bez golmana Radulovića, koji je požrtvovanom intervencijom sačuvao mrežu ispred Krkotića. Vezista Zete je umjesto lopte nenamjerno “potkačio” gostujućeg golmana (Burzanović je prethodno povukao kontru sa desne strane). Golman Barana izašao je sa terena sa zavojem na glavi, nakon čega je prebačen u klinički centar.Prethodno se na drugoj strani istakao i njegov kolega - domaći golman Ivanović, koji je odlično reagovao nakon Živkovićevog pokušaja glavom (doskorašnji vezista Zete Krstović centrirao je iz “slobodnjaka”). A Škuletić je “načeo” goste u 22. minutu - Božović je ubacio loptu u prostor, a mladi napadač Zete plasiranim šutem matirao golmana Dacića. Gosti su do odlaska na odmor priprijetili u nekoliko navrata - Živković je šutirao iz daljine, Krstović je bio zamalo neprecizan iz slobodnog udarca, a najbolju šansu za izjednačenje imao je Savić, koji je bio neprecizan iz dobre pozicije.

Sve dileme je otklonio Knežević, koji je nekoliko minuta po ulasku u igru postavio konačan rezultat udarcem sa 5-6 metara (Božović je centrirao, a Korać asistirao). Do kraja je Krstović još jednom zaprijetio sigurnom Ivanoviću. I domaćin je bio mlak u nastavku, mada su Burzanović i Korać prokockali odlične šanse...

Bonus video: