Remi u direktnom okršaju za Evropu, trener Zete zadovoljan: Bod kao tri

Majstorska akcija Nemanje Sekulića i Nikole Krstovića donijela Zeti bod protiv OFK Titograda
2006 pregleda 0 komentar(a)
Krstović u duelu sa odbranom Titograda, Foto: Savo Prelević
Krstović u duelu sa odbranom Titograda, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.04.2019. 18:38h

Zeta je ispunila cilj protiv OFK Titograda, došla je do boda koji je pet kola prije kraja bitno favorizuje u borbi za treće mjesto. Na Trešnjici je bilo 1:1, pa Golubovčani i dalje imaju šest bodova od podgoričke ekipe.

Gosti su poveli golom Vojina Pavlovića u 15. minutu, ali je bolje izdanje Zete u drugom poluvremenu bilo dovoljno za remi.

Izjednačenje je uslijedilo nakon fantastične akcije i još ljepše realizacije - Nemanja Sekulić je u 51. minutu iz okreta centrirao, a Nikola Krstović u maniru vrhunskih napadača matirao Damira Ljuljanovića za 13. pogodak ove sezone u šampionatu.

Zeta je nakon izjednačenja bila bliža trijumfu. Ljuljanović je zaustavio Krstovića, a prečku je glavom pogodio i Aleks Jamoa.

Kada je poslije takvog naleta ostalo 1:1, Zeta se povukla, čuvala rezultat i sačuvala ga...

"Nervozno smo ušli u meč, njegov značaj je učinio svoje protiv direktnog konkurenta za treće mjesto. U drugom poluvremenu smo bili bolji, mogli smo i prije do izjednačenja, onda smo imali i šanse za preokret. Ovaj bod za nas vrijedi kao tri. Nadam se da ćemo do kraja da pokažemo ovakav nivo ozbiljnosti i da ćemo osvojiti što više bodova koji će nas odvesti u Evropu", rekao je trener Zete Dejan Roganović za TV Arenasport.

Bonus video: