Selektor Kolumbije žali što je udario ženu

Uvijek sam branio žene, divio sam im se i poštovao ih. Zbog ovoga me je sramota i pred mojom majkom, suprugom, svim zzenama u mojoj porodici i pred svim ženama Kolumbije - rekao je Gomes
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.08.2011. 11:55h

Selektor Kolumbije Ernan Dario Gomes rekao je danas da mu je žao što je udario ženu u jednom baru u Bogoti. Incident se desio u subotu veče, a Gomes je objasnio da je u trenutku izgubio kontrolu, zbog čega se kaje.

- Ovaj incident je nanio štetu mom ugledu i javno želim da se izvinim zbog toga što se desilo. Uvijek sam branio žene, divio sam im se i poštovao ih. Zbog ovoga me je sramota i pred mojom majkom, suprugom, svim zzenama u mojoj porodici i pred svim ženama Kolumbije - rekao je Gomes.

Lokalni kolumbijski mediji su objavili da je u baru prvo izbila svadja, a pojedini neimenovani svedoci navode da je žena bila pod dejstvom alkohola.

Organizacije za zaštitu prava žena u Kolumbiji zbog ovog incidenta su zatražile ostavku selektora Gomesa.

Predsjednik Fudbalskog saveza Kolumbije Luis Bedoja, ipak, ne misli tako.

- Ovaj događaj je stvarno za žaljenje. Savez ne podržava ovakvo ponašanje selektora, ali to je bio lični čin Gomesa koji nema nikakve veze sa njegovim poslom - kazao je Bedoja.

Bonus video: