Stefan Savić - čovjek od čelika

„Krvarenje nije moglo da se zaustavi brzo, izgledalo je veoma ozbiljno. Nakon nekoliko minuta, Savić je uz pomoć ljekara izašao sa terena, vidno nervozan što mu nisu dozvolili da ostane do kraja“, piše list
199 pregleda 5 komentar(a)
Stefan Savić, Foto: Mundodeportivo.com
Stefan Savić, Foto: Mundodeportivo.com
Ažurirano: 21.07.2017. 19:57h

Stefan Savić je čovjek od čelika.

Tako izvještaj sa treninga Atletika počinje „El Mundo deportivo“, opisujući incident, koji se dogodio tokom jednog uobičajenog radnog dana „kolćonerosa“.

Šta se dogodilo – Savić je, naime, nakon sudara sa jednim od saigrača ostao da leži na travi, dok mu je iz nosa curila krv.

„Krvarenje nije moglo da se zaustavi brzo, izgledalo je veoma ozbiljno. Nakon nekoliko minuta, Savić je uz pomoć ljekara izašao sa terena, vidno nervozan što mu nisu dozvolili da ostane do kraja“, piše list.

Savić je, podsjeća „El Mundo deportivo“, prošle sezone na meču sa Granadom u finišu slomio nosnu kost, ali je igrao do kraja, a tek je nakon utakmice otkriveno da je u pitanju tako neugodna i opasna povreda.

Samo nekoliko dana kasnije, igrao je, međutim, protiv Bajera iz Leverkuzena u Ligi šampiona, sa maskom na licu.

„Ovoga puta nije bilo tako ozbiljno, ali su prve prognoze govorile da ga čeka bar dan-dva pauze. On je, međutim, ujutro odradio trening kao da se ništa nije dogodilo“, konstatuje list i zaključuje:

„Stefan Savić – Balkanac koji nije sa ove planete“.

Bonus video: