Venger: Šćešnji i Vermalen ostaju

"Borba za svaku poziciju u ekipi je otvorena, na to morate tako da se gleda. Posao vrhunskih igrača je da se nose sa tim", istako Francuz
0 komentar(a)
Venger, Foto: Reuters
Venger, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.03.2013. 21:37h

Menadžer Arsenala Arsen Venger odbacio je špekulacije da bi na kraju sezone klub mogao da proda golmana Vojćeha Šćešnjija i kapitena Tomasa Vermalena, nakon što su ispali iz tima za revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Bajern Minhena.

Francuz je rekao da nije siguran da će se ijedan od njih vratiti u ekipu za sjutrašnji duel protiv Svonsija, ali je odbacio mogućnost njihovog odlaska sa “Emirata” po završetku sezone.

"Borba za svaku poziciju u ekipi je otvorena, na to morate tako da se gleda. Posao vrhunskih igrača je da se nose sa tim. Njih dvojica su izvanredni igrači i dio su naše ekipe. Odigrali su puno utakmica do sada, a njihova pozicija je izuzetno značajna. Vermalen je igrao puno utakmica na različitim pozicijama i izuzetno je važan član naše ekipe. Naši štoperi znaju da među njima trojicom može biti rotacija, a svi imaju istu konkurenciju i igrači koji ulaze u igru su dugo bili na klupi. Prikazano u posljednjoj utakmici određuje redoslijed u sljedećoj”, istakao je Venger.

Bonus video: