Zeta je ovoga puta dobro pročitala Nikšićane

"Nakon što nas je Sutjeska savladala u Kupu, dobro smo ih analizirali – napravili smo blok na sredini terena, zbog čega je domaćin preskakao igru", kazao je trener Zete Rade Vešović.
80 pregleda 0 komentar(a)
BURZO, Foto: Vesko Belojević
BURZO, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 25.09.2011. 07:13h

U siromašnoj predstavi kraj Bistrice Sutjeska je doživjela treći prvenstveni poraz na svom terenu, a Zeta upisala treću uzastopnu pobjedu, drugu u gostima.

"Za ovako loše izdanje nema opravdanja. Nijesmo imali ni sreće", rekao je pomoćni trener Sutjeske Slaviša Mirković.

U 10. minutu Zeta je imala prvu šansu – Zarija Peličić je odlično šutirao sa 25 metara. Nakon pola časa igre Nikšićani su zaprijetili - Božo Marković je uposlio Krivokapića, koji je udarcem iz daljine umalo pogodio mrežu. Do kraja prvog dijela gosti su pokušali da promijene rezultat preko Koraća iz slobodnog udarca, kao i nakon centaršuta Burzanovića, ali je u petercu ispred Došljaka odlično intervenisao Lakićević.

Buđenje Sutjeske nakon prvog poluvremena nije donijelo ništa izabranicima Dragana Lacmanovića u rezultatskom smislu. U 54. minutu Marić je proigrao Markovića, koji je iskosa sa lijeve strane topovskim udarcem pogodio prečku.

Zeta je na najbolji mogući način uzvratila u 76. minutu - skraćeni korner izveo je Novović, najspretni u kaznenom prostoru bio je Burzanović, koji je iz neposredne blizine doveo svoj tim u vođstvo. Četiri minuta prije kraja utakmice u prilici je bio rezervista Zete Kalačević, ali je njegov šut odlično ukrotio Lakićević. Posljednju priliku da promijeni rezultat imao je Radović, ali je njegov šut zaustavio Ivanović.

"Nakon što nas je Sutjeska savladala u Kupu, dobro smo ih analizirali – napravili smo blok na sredini terena, zbog čega je domaćin preskakao igru. Gol smo postigli u pravo vrijeme", kazao je trener Zete Rade Vešović.

Sutjeska - Zeta 0:1

Nikšić – Stadion kraj Bistrice. Gledalaca: 600.Sudija: Željko Radunović (Cetinje). Pomoćnici: Jovica Tatar (Podgorica), Srđan Korać (Bar). Strijelac: Burzanović u 76. minutu za Zetu. Žuti kartoni: Pejović (Sutjeska), Miloš M.Radulović, Miloš B. Radulović, Božović, Korać (Zeta).

Sutjeska: Lakićević 7, Kosović 5 (Nikolić), Karadzić 5 (Sjekloća), N.Dzeverdanović 5, Pejović 5 (Todorović 5 ), Stjepović 5, Krivokapić 5, Zogović 5, Radović 5, Marić 5,5 Marković 5.

Zeta: Ivanović -, Miloš M.Radulović 6, Vujačić 6, Peličić 6, Dabić, 6,5, Novović 7, Božović 6, Došljak 6,5, Burzanović 7 (Kalačević), Korać 7, Miloš B.Radulović 6 (Zlatičanin).

Bonus video: