Zeta silna protiv rumunskog Pandurija

Ekipu iz Golubovaca u vođstvo je doveo Burzanović u 17. minutu, Korać je udvostručio prednost u 32. minutu, dok je Došljak u 65. minutu postavio konačan rezultat.
0 komentar(a)
Goran Burzanović, Foto: Zoran Đurić
Goran Burzanović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 05.02.2012. 20:53h

Zeta je bila silna u drugoj provjeri u Antaliji - izabranici Rada Vešovića slavili su sa 3:0 protiv Pandurija, šestoplasiranog tima rumunskog šampionata. Ekipu iz Golubovaca u vođstvo je doveo Burzanović u 17. minutu, Korać je udvostručio prednost u 32. minutu, dok je Došljak u 65. minutu postavio konačan rezultat.

U prvom prijateljskom meču u Turskoj Zeta je poražena od kazahstanskog Kairata (1:2).

Utakmicu protiv rumunskog tima počeli su: Ivanović, M. M. Radulović, Novović, Kaluđerović, Vujačić, Z. Peličić, Burzanović, Kalačević, Boljević, Došljak, Korać. Igrali su još: M. B. Radulović, Zlatičanin, M. Dabić.

"Odigrali smo fenomenalnu utakmicu u trkačkom i taktičkom pogledu. Nadigrali smo protivnika koji je nastupio u najjačem sastavu. Nije lako slaviti sa 3:0 protiv bilo koga a kamo li protiv rumunskog tima koji ima veliki budžet", kazao je trener Vešović.

Strateg Zete može da se osloni na mlade snage...

"Tim je praktično poznat, to je ona standardna ekipa, a Boljević se ozbiljno nameće. Vidjećemo šta će biti, odnosno ko će otići. U svakom slučaju velika je stvar što su uz 16-godišnjeg Boljevića od starta zaigrali i godinu stariji Vujačić i Kalačević", zaključio je Vešović.

Zeta će u srijedu od 11 časova po našem vremenu (sat kasnije po lokalnom) odmjeriti snage sa Dačijom. Otkazana je utakmica sa kazahstanskim Tarazom.

Bonus video: