Vladimir Dašić opet član Budućnost Volija - Vijesti.me
DOGOVORENO

Vladimir Dašić opet član Budućnost Volija

On je nakon epizode u Madridu igrao i za Gran Kanariju, potom je nastupao i za Lotomatiku iz Rima, Olimpiju, Bešiktaš, Metalac iz Valjeva i Al Ahli iz Dubaija

Vladimir Dašić
Vladimir Dašić (Foto: Savo Prelević)

U avgustu 2009. je napustio Budućnost kao veliki talenat i otišao u Real Madrid, a nakon pet godina se vraća da spase karijeru - Vladimir Dašić je od sinoć opet član podgoričkog kluba.

Dvadesetšestogodišnji krilni igrač je sa "plavima" potpisao specifičan ugovor na sezonu (s opcijom na još godinu), ali da može da napusti klub već naredne nakon što se završi ABA liga, i to uz minimalno obeštećenje.

"Izgleda da je suđeno da, ako želim nešto da napravim u karijeri, moram da to uradim iz matičnog kluba, odakle sam otišao u Real Madrid. Drago mi je što sam se vratio, brzo smo se dogovorili, a predsjednik Dragan Bokan je bio maksimalno korektan u pregovorima. Učiniću sve da početak priprema dočekam spreman i da tokom sezone pokažem da nisam zaboravio da igram. Nadam se da ću maksimalan doprinos i pomoći da Budućnost napravi što bolje rezultate", rekao je Dašić za "Vijesti".

On je nakon epizode u Madridu igrao i za Gran Kanariju, potom je nastupao i za Lotomatiku iz Rima, Olimpiju, Bešiktaš, Metalac iz Valjeva i Al Ahli iz Dubaija.