Vlado Šćepanović na usavršavanju kod Trinkijerija

Šćepanović će biti na treninzima Brosea, a prisustvovaće i duelu Evrolige u kojem njemačka ekipa dočekuje CSKA iz Moskve
159 pregleda 11 komentar(a)
Vlado Šćepanović, Foto: Aba-liga.com
Vlado Šćepanović, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 28.11.2016. 20:36h

Tačno 15 dana nakon što je iznenađujuće napustio Budućnost Voli Vlado Šćepanović ide u Njemačku, doduše samo na usavršavanje.

Mladi crnogorski trener će narednih dana boraviti u Brose Bambergu, evroligašu i timu koji s klupe predvodi poznati stručnjak Andrea Trinkijeri.

Šćepanović će biti na treninzima Brosea, a prisustvovaće i meču Evrolige u kojem njemačka ekipa dočekuje CSKA iz Moskve.

Duel Brosea i aktuelnog evropskog prvaka na programu je u četvrtak.

"Pošto želim da nastavim da se bavim trenerskim poslom,normalan slijed događaja je taj da dok ne nađem tim iskoristim period da se što više usavršavam. Jedan od prvih poteza je odlazak u Bamberg kod trenera Trinkijerija, koji vazi za jednog od najboljih evropskih trenera i biću njegov gost nekoliko dana, da odgledam meč sa CSKA i da iskoristim naredne dane da razgovaram sa njim i gledam treninge. Svakako imam još nekoliko poziva od evroligaških trenera da ih posjetim i iskoristim ta poznanstva za lično usavršavanje", rekao je Šćepanović za "Vijesti".

Popularnom Šćepu je posao u Budućnosti bio prvi samostalni u karijeri, a prošlog ljeta je bio u Sakramentu, gdje je radio u stručnom štabu tokom Ljetnje NBA lige.

Bonus video: