Njujork tajms: Mekgregor pod istragom zbog optužbi za seksualni napad

Irac je, kako prenosi Tajms, u januaru bio uhapšen u Dablinu, nakon čega je brzo pušten te nikakva optužnica nije bila pokrenuta protiv njega
2433 pregleda 0 komentar(a)
Mekgregor, Foto: Reuters
Mekgregor, Foto: Reuters

Konor Mekgregor, koji je juče objavio da se povlači iz MMA, nalazi se pod istragom zbog slučaja seksualnog zlostavljanja iz decembra prošle godine, prenosi Njujork tajms.

Irac je, kako prenosi Tajms, u januaru bio uhapšen u Dablinu, nakon čega je brzo pušten te nikakva optužnica nije bila pokrenuta protiv njega, a sada se oglasio putem saopštenja svoje portparolke Karen Kesler.

"To je priča koja kruži već neko vrijeme i nije nam jasno kako se sada pojavila u medijima. Pretpostavka kako Konorovo penzionisanje ima ikakve veze s tim je apsolutno kriva. Hoće li se Konor boriti u budućnosti, to će zavisiti od toga hoće li doći do stanje u kojem se borce cijeni prema njihovoj vrijednosti, njihovim vještina, uloženom trudi i predanosti sportu", stoji u saopštenju.

Inače, Mekgregor se već neko vrijeme s porodicom nalazi u Americi i ne zna se sa sigurnošću kad je posljednji put bio u Dablinu.

Bonus video: