Crnogorske teniserke u baražu

Naše teniserke su danas u drugom kolu grupe A treće Evro-Afričke zone savladale reprezentaciju Alžira, maksimalnim rezultatom 3:0.
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.05.2011. 21:37h

Crnogorska Fed kup reprezentacija izborila je mjesto u baražu za plasman u drugo kolo plasirala se u baraž Evro-Afričke zone – naše teniserke su, naime, danas u drugom kolu grupe A treće Evro-Afričke zone savladale reprezentaciju Alžira, maksimalnim rezultatom 3:0, i tako osigurale barem drugo mjesto u grupi.

U prvom singlu Danica Krstajić je savladala Asiju Halo 2:0, po setovima 6:1, 6:1, dok je Danka Kovinić bila bolja od Fatime Zohre Bukezi sa 2:0 (6:1, 6:2).

Najzad, Kovinićeva i Krstajićeva su u dublu pobijedile par Halo - Medjahti sa 2:0 (6:1,6:2).

U drugom duelu u grupi A, Južna Afrika je slavila protiv Litvanije 3:0, pa će sjutrašnji duel naše selekcije i Južne Afrike odlučiti pobjednika grupe, i ekipu koja će u baražu imati lakšeg protivnika.

U grupi B, u derbi meču, Tunis je bio bolji od Norveške 2:1 i praktično je osiguran prvo mjesto i duel sa drugoplasiranom ekipom iz grupe A. Druga ekipa koja će igrati u baražu biće poznata nakon sjutrašnjeg duela između Norveške i Egipta.

Bonus video: