Kalezić dostavlja Savjetu za kontrolu rada policije dokumenta o postupanju prema Đuroviću

"Načelnik će Savjetu dati na uvid dokumentaciju iz predmeta, kao i ljekarski izvještaj za Đurovića koji je pregledan prije dovođenja u službene prostorije odjeljenja, s obzirom na to da je imao vidne povrede, a koje su konstatovane u ljekarskom izvještaju", kaže se u saopštenju

18044 pregleda 59 reakcija 11 komentar(a)
Đurović, Foto: Savo Prelević
Đurović, Foto: Savo Prelević

Načelnik Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad Marko Kalezić predaće Savjetu za građansku kontrolu rada policije dokumenta u u odnosu na postupanje prema Ivanu Đuroviću (29) iz Danilovgrada.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, načelnik će Savjetu dati na uvid dokumentaciju iz predmeta, kao i ljekarski izvještaj za Đurovića koji je pregledan prije dovođenja u službene prostorije odjeljenja, s obzirom na to da je imao vidne povrede, a koje su konstatovane u ljekarskom izvještaju.

Kako je saopšteno, predstavnicima Savjeta za građansku kontrolu rada policije ponuđena je i mogućnost sastanka sa članovima porodice Đurović.

Iz Uprave policije su dodali da napominju da "Đurović tokom privoda kod nadležnog tužioca, kao i tokom posjete predstavnika iz Kancelarije za ljudska prava nije imao bilo kakvu primjedbu na rad i negirao je primjenu sredstava prinude policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad".

Bonus video: