Razić se izvinila zbog Tompsonove numere: Spremna sam da podnesem sve konsekvence

"Još jednom ponavljam, da zaista nijesam imala namjeru da na ovaj način provociram bilo koga, te sa žaljenjem konstatujem da je došlo do nedopustivog propusta, koji je i veći zbog same činjenice da je danas dan kada se sjećamo herojskog antifašističkog pokreta"
29379 pregleda 94 komentar(a)
Razić, Foto: Privatna arhiva
Razić, Foto: Privatna arhiva

Urednica Jutarnjeg programa Televizije Crne Gore (TVCG), Marija Razić, uputila je izvinjenje cijeloj crnogorskoj javnosti zbog emitovanja numere hrvatskog muzičara Marka Perkovića Tompsona u današnjem Jutarnjem programu.

Danas je, na Dan pobjede nad fašizmom, u Jutarnjem programu TVCG emitovan spot kontroverznog hrvatskog pjevača Marka Perkovića Tompsona, koji je poznat po korišćenju ustaškog pozdrava "Za dom spremni" na svojim koncertima i u jednom od najvećih hitova.

"Jutros sam na samom početku Jutarnjeg programa greškom emitovala numeru Marka Perkovića Tompsona "Ne boj se", imajući u vidu kontroverze koje se tiču ličnosti izvođača upućujem izvinjenje svim gledaocima RTCG kao i cjelokupnoj crnogorskoj javnosti", navela je Razić u objavi na Instagramu.

Objava Marije Razić na Instagramu
Objava Marije Razić na Instagramu(Foto: Instagram)

Ona je poručila da nije željela da provocira bilo koga.

"Još jednom ponavljam, da zaista nijesam imala namjeru da na ovaj način provociram bilo koga, te sa žaljenjem konstatujem da je došlo do nedopustivog propusta, koji je i veći zbog same činjenice da je danas dan kada se sjećamo herojskog antifašističkog pokreta. Iako je riječ o tehničkom propustu, još jednom želim da se izvinim svima, te ističem da sam svjesna svoje objektivne odgovornosti i iskazujem spremnost da podnesem sve dalje konsekvence", napisala je Razić.

Kolegijum TVCG je ranije saopštio da je Tompsonova numera emitovana greškom, te da tekst pjesme nije problematičan.

Bonus video: