"Nakon sastanka s Abazovićem otkazane protestne vožnje za ovu nedjelju"

"Od Abazovića smo dobili uvjerenje da će kontaktirati sa nadležnim ministrima i da će nas upoznati sa sadržinom dopisa, kako bi se pokrenuli sa trenutne pozicije"

8331 pregleda 4 komentar(a)
Sa jednog od protesta autobuskih prevoznika, Foto: Luka Zeković
Sa jednog od protesta autobuskih prevoznika, Foto: Luka Zeković

Autobuski prevoznici iz čitave Crne Gore otkazali su protestne vožnje za ovu nedjelju nakon sastanka sa potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem, saopšteno je iz NVO "Klaster prevoza Crne Gore", koja je organizovala protestne vožnje.

Oni su saopštili da su danas, u 12 časova bili na prijemu kod Abazovića.

Poručili su da je Abazović na sastanku upoznat sa problemima sa kojima se susrijeću prevoznici, ponuđenim rešenjima, kao i nedostatkom kvalitetne komunikacije sa resornim ministarstvima.

"Od Abazovića smo dobili uvjerenje da će kontaktirati sa nadležnim ministrima i da će nas upoznati sa sadržinom dopisa, kako bi se pokrenuli sa trenutne pozicije. Ovim putem se zahvaljujemo na prijemu i otvorenom razgovoru, u nadi da ćemo isti pristup dobiti i od resornih ministarstava, kako bi zajednički došli do rešenja za opstanak ove branše" ističu iz NVO Klaster prevoza.

Oni napominju da su nakon treće protestne vožnje u petak 19.marta, opet uputili zahtjeve u ministarstva za prijem kod ministara i da još uvijek čekaju odgovore.

Bonus video: