Bečić: Radonjić je službenik čiji rad i postupanje mogu služiti na ponos države

"Osuđujem svaki pokušaj političkog pritiska na državne službenike, koje sam svojim izborom zatekao u Skupštini Crne Gore i oštro ću se tome suprostaviti

25837 pregleda 898 reakcija 21 komentar(a)
Bečić, Foto: Boris Pejović
Bečić, Foto: Boris Pejović

Državne službenike moramo zaštititi od pokušaja političkog progona bivše vlasti, poručio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

On je u Tviter objavi naveo da je pomoćnica generalnog sekretara Skupštine Jelena Radonjić državni službenik "čiji rad i postupanje mogu služiti na ponos ne samo Skupštine, već i države Crne Gore".

"Osuđujem svaki pokušaj političkog pritiska na državne službenike, koje sam svojim izborom zatekao u Skupštini Crne Gore i oštro ću se tome suprostaviti", naveo je Bečić.

Liberalna partija zatražila je da kompletno rukovodstvo Skupštine koje je predvodilo sjednicu 28.12. 2020. godine, podnese ostavke.

Radonjić je u reagovanju navela da su je lider LP-a Andrija Popović i članovi te partije “označili i stavili mi žutu traku oko ruke, nezadovoljni ishodom sjednice kojoj sam prisustvovala, ne kao poslanik, već kao službenik Skupštine”.

Bonus video: