"lideri df-a i snp-a istakli da će vlada trajati četiri godine"

Krivokapić: Prihvatio sam da pričamo o rekonstrukciji Vlade u prihvatljivim i prirodnim granicama

Premijer je kazao da je kultura dijaloga mjera demokratije, te da će češće organizovati sastanke koji mogu biti korisni i dati jasne poruke i sugestije.

64264 pregleda 714 reakcija 90 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Gov.me
Krivokapić, Foto: Gov.me

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević, kao i predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, tokom jučerašnjih razgovora u Vladi istakli su da će Vlada trajati četiri godine i da su za to zainteresovani, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.

"Ja sam kao premijer prihvatio da pričamo o rekonstrukciji Vlade u granicama koje su prihvatljive, prirodne i koje mogu uticati na to da Vlada bude efikasnija, da donosi brže odluke, u saradnji sa parlamentom", rekao je Krivokapić.

Kazao je da je kultura dijaloga mjera demokratije, te da će češće organizovati sastanke koji mogu biti korisni i dati jasne poruke i sugestije.

"Zajedništvo svih nas je ono što nam daje snagu i nadam se da će Crna Gora napokon shvatiti da je ovo početak novog puta Crne Gore koji mora biti zasnovan na pomirenju. Ako se ne pomirimo, zagrlimo jedan drugoga i iskažemo poštovanje, Crna Gora će ostati na ovom mjestu kao što je i sada. Pošto su promjene sastavni dio našeg života, te promjene će se desiti u našim srcima, a kada se to desi, one će biti prisutne u svakodnevnom radu", zaključio je Krivokapić.